100%NL Magazine 100%Leuk
Delen

GESLOTEN: Het ‘Goud Waard pakket’ van 100%LEUK!

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog 7 dagen! Met vandaag kans op het 'Goud Waard pakket' van 100%LEUK!

100%LEUK

Ken jij 100%LEUK al? Dé cadeautip voor deze feestdagen! 100%LEUK staat voor aandacht voor elkaar. Dat zie je terug in de cadeaus; een kerstgroet voor de buurvrouw, een bedankje de vrijwilligers of een compliment aan je zus. Dat aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staat is ook te zien aan de manier van werken. 100%LEUK is maatschappelijk betrokken en werken met de leukerds: mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, die na school nog lang niet uitgeleerd zijn! Deze toppers zorgen er met een glimlach voor dat jij een mooi cadeau kunt geven deze kerst. Het knopen van zepen, vullen van blikjes en maken van pakketten doen ze met alle liefde!

‘Goud Waard pakket’

Maak vandaag kans op het fantastische ‘Goud Waard pakket’ van 100%LEUK! Hoe laat je iemand weten dat diegene heel waardevol voor je is? Dat doe je met het ‘Goud Waard pakket’. Een zwart witte doos met een voetenbadje om lekker te ontspannen, een blikje geluk wat iedereen natuurlijk wel kan gebruiken én een hartvormig zeepje om je waardering te uiten.

Je shopt het ‘Goud Waard pakket’ hier, voor maar 18,95.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met 100%LEUK

Delen