100%NL Magazine Altijd Knap
Delen

GESLOTEN: een haarband naar keuze van Altijd Knap!

Deze winactie is gesloten.

Ben jij ook zo dol op haarbanden en zou je heel graag een haarband naar keuze willen winnen van Altijd Knap? Dan is dit je kans!

Altijd Knap

De webshop Altijd Knap is opgericht door Lieke. ‘In december 2019 is bij mij borstkanker gediagnosticeerd. Ruim anderhalf jaar lang ben ik intensief behandeld. Daarbij ben ik door de chemokuren een groot gedeelte van mijn haar verloren, maar zoals je op de foto’s kan zien, hebben de haarbanden mij geholpen dit goed te verbloemen. Inmiddels heb ik alle behandelingen met succes afgerond en kijk ik met waardering terug op een periode waarin ik me niet altijd even goed voelde, maar me door de haarbanden wel Altijd Knap heb kunnen voelen.’

Haarband

In de webshop van Altijd Knap vind je de allermooiste haarbanden in verschillende kleuren en maten. Van een shining beige haarband tot een lila haarband met betoverende applicaties, er is echt voor ieder wat wils!

WIN!

Ben jij dol op haarbanden en heb je inmiddels stiekem op de webshop zitten gluren en je oog al op een mooi exemplaar laten vallen? Dan is dit je kans!

Door onderstaand winformulier in te vullen doe je mee met deze winactie en maak jij kans op een haarband naar keuze! Heel veel succes!

Delen