GESLOTEN: Doe mee met de Hartstichting Loterij en maak kans op een vakantie naar Lapland!
Delen

GESLOTEN: Doe mee met de Hartstichting Loterij en maak kans op een vakantie naar Lapland!

Deze winactie is gesloten.

Gun je hart een beetje geluk en speel eenmalig mee met de Hartstichting Loterij. Maak kans op hartgezonde prijzen en steun onderzoek naar een gezond hart voor iedereen.

Laat alle harten winnen

Een gezond hart voor iedereen. Dat is de droom van de Hartstichting. Al bijna 60 jaar ondersteunen zij alle harten van Nederland. Er is al veel bereikt, maar er is nog zoveel te winnen. Hou je van een beetje gezonde spanning? ​Maakt iets goeds doen je blij? Speel dan mee met de Hartstichting Loterij! 

Wat kun je winnen?

Naast dat je de Hartstichting steunt met een mooie bijdrage, maak je ook nog eens kans op hele mooie prijzen zoals een vakantie naar Duinrell (2x) en een droomreis naar het Zweedse Lapland! Natuurlijk zijn er nog meer mooie prijzen te winnen met een prijzenpakket die een waarde heeft van maar liefst € 27.500. Allemaal 100% gesponsord. Op deze manier probeert de Hartstichting zo veel mogelijk geld te verzamelen voor hart- en vaatonderzoek.

Hoe werkt het?

  • Je koopt een lot voor € 7,50. Na betaling ontvang je de lotnummers per e-mail.
  • Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.
  • Iedereen die vóór 29 september een lot koopt, kan meespelen met maar liefst 2 trekkingen in 2021: op 29 september en 29 december.
  • Daarna stopt je deelname automatisch: je zit dus nergens aan vast!

Bezoek de website van de Hartstichting voor meer informatie of koop hier direct je lot(en) en laat ook alle harten winnen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Hartstichting.

Delen