100%NL Magazine Just Entertainment
Delen

GESLOTEN: Heerlijke series en een film om van te genieten!

Deze winactie is gesloten.

We moeten nog even wachten totdat we weer naar de bioscoop mogen om van een film te gaan genieten, of totdat we weer met vrienden voor de buis kunnen hangen. Maar gelukkig kun je er thuis ook een feestje van maken!

In samenwerking met Just Entertainment mogen wij een heleboel prijzen weggeven! Wat een feestje!

Hollands Hoop seizoen 3

Hollands Hoop is een tragisch-komisch crime-drama over het gezin Augustinus dat in het Hoge Noorden moet zien te overleven in een criminele wereld vol wietplantages en morele dilemma’s. In seizoen 3 zie je waar niet alleen Fokke, maar ook andere leden van het gezin allemaal toe in staat zijn, als zij het doelwit worden van een wraakactie. Fokke moet in actie komen met beperkte middelen. Maar met een sterke vrouw achter je en een flinke dosis volharding kom je een heel eind. Als dan de concurrentie uit onverwachte hoek komt, ontvlamt er een strijd tussen de oude en de nieuwe wereld in het Hoge Noorden, waarbij er maar één kan winnen.

Wij mogen 4 DVD’s weggeven van Hollands Hoop seizoen 3!

Buurman & Buurman: Experimenteren er op los

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Wij mogen 4 Pathé Thuis codes beschikbaar stellen voor deze leuke film!

Smeris seizoen 5

Het vijfde en laatste seizoen van Smeris bestaat uit drie spannende afleveringen. Het politieonderzoek naar een kunstroof in een Tilburgs museum brengt Willem (Dennis van de Ven) en Theo (Jeroen van Koningsbrugge) naar de andere kant van het Nederlands Koninkrijk: het Caribische eiland Bonaire. In de finale zijn oude bekenden van de serie te zien, maar ook een aantal verrassende nieuwe personages. Als rechtschapen agent Willem Niessen en de roekeloze rechercheur Theo Kamp in een zaak belanden waarin een kostbaar kunstwerk wordt gestolen, komen ze in een wereld terecht waar onder ieder laagje vernis een andere waarheid schuilgaat, en niemand is wie het lijkt.

Wij mogen 4 DVD’s van Smeris seizoen 5 weggeven!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Just Entertainment

Delen