GESLOTEN: verras iemand met een prachtig kerstboeket + vaas van Greetz!
Delen

GESLOTEN: verras iemand met een prachtig kerstboeket + vaas van Greetz!

Deze winactie is gesloten.

Gezelligheid, liefde en vooral heel veel lekker eten! Dat is de decembermaand in een notendop. Wat het lekkere eten betreft, gaat het vast goedkomen, maar hoe verspreiden we deze maand liefde en gezelligheid voor al onze naasten? Greetz heeft wel een idee! Zij geven namelijk vijf prachtige kerstboeketten weg inclusief vaas en leuke kerstkaart!

Wie wil jij deze kerst verrassen met dit mooie gebaar? Greetz heeft een prachtige collectie kerstboeketten waar elk huis helemaal van opfleurt. Denk aan een prachtig rood boeket, sprankelende kerstbloemen of een die past bij elk interieur: het Boeket Witte Kerst!

Vooral na dit bewogen jaar zijn er een hoop mensen die je ongelofelijk blij maakt met een prachtig boeket. Misschien je oma die je al heel lang niet hebt kunnen knuffelen, een eenzame buurman of een goede vriend of vriendin die in de zorg werkt. Een speciaal gebaar voor een speciaal persoon.

Vind jij dat jouw huis nog wat extra gezelligheid kan gebruiken? Dat kan natuurlijk ook! Dan geef je het boeket gewoon aan jezelf cadeau. Greetz bezorgt 7 dagen per week en heeft tot wel 8 dagen versgarantie. Bestel je een boeket voor 22:00? Dan wordt deze morgen al bezorgd.

Laat ons hieronder weten wie jij graag wil verrassen met een prachtig boeket + vaas en kaart van Greetz en maak kans!

 

De code die je als winnaar ontvangt is te besteden aan een (kerst)boeket + optioneel een kaartje + optioneel een vaas en kan eenmalig gebruikt worden (resterend tegoed vervalt). De tegoedcode is geldig tot en met 31-12-2020. Let op: Tarieven bezorging op kerst zelf en de zondagen liggen iets hoger, houdt daar rekening mee).

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Greetz.

Delen