GESLOTEN: een bezoekje van sint en piet én een zak vol met cadeaus!
Delen

GESLOTEN: een bezoekje van sint en piet én een zak vol met cadeaus!

Deze winactie is gesloten.

Dat de Sinterklaas intochten dit jaar niet door kunnen gaan, betekent natuurlijk niet dat het daarom minder feest is! HEMA komt dit jaar namelijk met een speciale actie voor Sinterklaas waarbij kinderen mooie prijzen kunnen winnen.

Het is al jaren een traditie dat HEMA warme chocolademelk serveert na de Sinterklaas intocht. In de lokale HEMA filialen kon je na het hele spektakel lekker opwarmen met een warm drankje en nagenieten van de intocht. Hoewel de intochten niet door gaan dit jaar, wil HEMA alle kinderen toch iets extra’s bieden. Vanaf vandaag kunnen alle kleintjes een gratis kleurplaat ophalen bij HEMA en kans maken op leuke prijzen!

Op de gratis A3 kleurplaat staat een hele mooie openhaard met daarvoor twee schoentjes en wat lekkers voor het paard van Sinterklaas. Samen met de kinderen kun je de kleurplaat zo mooi mogelijk kleuren en ophangen voor het raam. Maak een foto van je creatie voor het raam en deel het op Instagram of Facebook voor 29 november 2020. Tag @hemanederland in je bericht en wie weet krijg jij straks een bezoekje van sint en piet in een échte sint bus op 5 december. Daarnaast brengen ze ook heerlijke lekkernijen en natuurlijk leuke cadeautjes! Neem je broertje(s) en/ of zusje(s) ook mee en als je die (nog) niet hebt eventueel 2 vriendjes/ vriendinnetjes/ neefjes of nichtjes.

Geen sint en piet voor de deur? Niet getreurd. Je kunt ook nog kans maken op een prachtig cadeau die de sint hoogstpersoonlijk naar je huis stuurt. Houdt jouw kind ook zo van kleuren? Ga dan naar het dichtstbijzijnde HEMA filiaal en haal de kleurplaat!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA.

Delen