100pmagazine_knolpowerpakket
Delen

GESLOTEN: een 4-delig Knol Power pakket om blij van te worden!

Deze winactie is gesloten.

Is jouw zoon of dochter ook helemaal gek van Enzo Knol? Dan is dit 4-delige Knol Power pakket een geweldige prijs om te winnen!

Knol Power

Met meer dan 2,6 miljoen abonnees op YouTube is Enzo Knol een van de grootste sterren op YouTube die Nederland rijk is. De vrolijke Enzo heeft dan ook een hoop fans en een ontzettende grote achterban!

In samenwerking met Top1Toys heeft Enzo Knol voor alle Knol Power fans een exclusieve collectie ontworpen. Met welk artikel laat jouw kind zijn of haar Knol Power zien?

4-delig pakket

Maak nu kans op een te gek 4-delig Knol Power pakket! Wat kan je allemaal winnen?

  • Frisbee; Neem deze super flexibele Knol Power Frisbee mee naar buiten voor eindeloos speelplezier! Doordat hij gemaakt is van flexibel rubber is het overgooien van deze frisbee een compleet nieuwe ervaring!
  • Skateboard; Ga op pad met het Knol Power Skateboard (60 cm Bigwheel)!  Dit coole skateboard van Enzo Knol’s Knolpower is versierd met smileys en coole patronen. Of je nou door de stad wil zoeven of de gaafste trucs uit wilt halen, dit is hét skateboard voor jou!
  • Diamond painting; Ben jij net zo creatief als Enzo Knol? Maak deze mooie diamond painting. Met een speciale pen, kun je steentje voor steentje op het schilderij plakken.
  • Waterpistool; Neem het op tegen je vrienden in een verfrissend watergevecht met het Knol Power waterpistool! Dit stoere waterpistool met licht- en geluidseffecten maakt jou onverslaanbaar in de strijd tegen je vrienden en familie.

WIN!

Wil jij kans maken op dit geweldige pakket? Doe dan snel mee en wie weet ben jij binnenkort wel de winnaar!

Delen