100%NL Magazine Numatic
Delen

GESLOTEN: De limited edition van de stofzuiger Henry!

Deze winactie is gesloten.

Hieperdepiep Hoera! De allerleukste stofzuiger van Nederland, Henry, viert dit jaar zijn 40e verjaardag! Dit wordt gevierd met een limited edition en een donatie aan de voedselbank.

De limited edition Henry

Speciaal voor de 40e verjaardag van Henry, de vrolijkste stofzuiger ter wereld, komt er een limited edition op de markt. Er is sinds 1981 heel veel veranderd in de techniek van Henry, maar het iconische uiterlijk is gelukkig nog altijd hetzelfde gebleven. Met Henry wordt stofzuigen een feestje!

Henry 40 limited edition heeft een ketelinhoud van 7 liter en is voorzien van een stevige bumper die bescherming biedt voor muren en deuren. Op de achterkant van de ketel kunnen de meest gebruikte accessoires worden meegenomen. De beige/taupe kleur van de stofzuiger zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat het een naast de  ideale stofzuiger ook nog eens een eyecatcher in je huis is!

WIN!

Wil jij kans maken op deze te gekke limited edition van Henry? Doe dan snel mee om kans te maken. Wie weet ben jij dan binnenkort wel de winnaar van de vrolijkste stofzuiger ter wereld!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Numatic

Delen