GESLOTEN: Een compleet verzorgd Live Cooking diner bij Van der Valk Amersfoort-A1!
Delen

GESLOTEN: Een compleet verzorgd Live Cooking diner bij Van der Valk Amersfoort-A1!

Wil je samen met je kinderen, familie of vrienden onbeperkt genieten van een compleet verzorgde avond uit, vol met heerlijke versbereide gerechten en drankjes? Doe dan snel mee met deze actie!

Live Cooking diner

Beleef een compleet verzorgde avond in sfeervolle Live Cooking restaurant in het Van der Valk Hotel Amersfoort-A1! Er is een ruim assortiment aan heerlijke gerechten: stel zelf een sushi plateau samen of creëer uw carpaccio naar eigen smaak. Geniet van vlees- en visspecialiteiten met onder andere biefstuk van de grill, gevulde pasta’s, visspecialiteiten en ook de vegetarische gerechten mogen natuurlijk niet ontbreken.

Ook voor de kids leuk!

Uiteraard is er ook aan onze jongste gasten gedacht: zij kunnen zelf aan de slag als pizzabakker onder begeleiding van onze koks. Toch liever patat met een snack? Geen probleem, zij hebben ruime keuze voor zowel jong als oud!  Voor de kinderen is er ook een gezellige speelhoek ingericht, zo kan er tussen het dineren door heerlijk gespeeld worden, en kunnen de ouders lekker genieten! Klinkt als een perfecte avond uit voor alle leeftijden toch?

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie klik dan hier.

Wanneer: elke zaterdag

Tijd: 17:00 uur tot 22:00 uur (het buffet sluit om 21:00 uur)

Locatie: Van der Valk Hotel Amersfoort-A1, Ruimtevaart 22-24, Amersfoort

Op zoek naar een leuke brunch?

Naast een goed verzorgd diner op zaterdagavond biedt Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 ook een heerlijke brunch op zondag. Op zondag ben je vanaf 11.45 uur van harte welkom in het Live Cooking restaurant. Na het genieten van het uitgebreide brunchbuffet zullen zij de brunch ombouwen en feestelijk afsluiten met een heerlijk dessertbuffet. De brunch eindigt om 14.30 uur.

Winnen

Win een compleet verzorgd Live Cooking diner voor 4 personen!

 

 

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Van der Valk Amersfoort

Delen