GESLOTEN: Een Paw Patrol logeerpakket van Dermo Care!
Delen

GESLOTEN: Een Paw Patrol logeerpakket van Dermo Care!

Deze winactie is gesloten.

Het badderen van je kindje doe je het allerliefst met de vrolijke badlijnen van Dermo Care. Want naast dat ze speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige baby- en kinderhuid, zit alle Dermo Care shampoo en bad & douche vanaf nu in flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic!

100% Gerecycled

Dermo Care vindt duurzaamheid heel belangrijk. We moeten natuurlijk denken aan de toekomst van onze kinderen. Dermo Care zet daarom een goede stap in een duurzamere toekomst met flessen die gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic.

Voor onze kindjes

Daarnaast is de inhoud van de flessen 100% vegan, zitten er geen parabenen in, is het 100% zeepvrij en zijn de ingrediënten voor 90% van natuurlijke oorsprong. En uiteraard wordt geen enkel product van Dermo Care getest op dieren.

Paw Patrol logeerpakket

Het is altijd een feestje in de badkamer met Dermo Care! Helemaal met hun favoriete helden zoals Paw Patrol, SpongeBob, Nijntje, Bing, Shimmer & Shine en LOL Surprise. Als 100%NL lezer kun je nu kans maken op een Paw Patrol logeerpakket van Dermo Care inclusief rugtas, shampoo, bad & douche, toetendoekjes en pleisters. Laat ons weten waarom jouw kindje graag zou willen logeren met de Paw Patrol producten van Dermo Care en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dermo Care.

Delen