100%NL Magazine M line
Delen

GESLOTEN: een tweepersoons M line Cool Motion matras t.w.v. € 3.398!

Deze winactie is gesloten.

Na een drukke dag verlangen we er allemaal naar: slapen als een roosje. Met een matras van M line ben jij verzekerd van een hemelse nacht!

M line

Al sinds 2001 is M line hét merk op het gebied van slaapsystemen. Voor boxsprings, bedden, matrassen, kussens, toppers en zelfs bedtextiel ben je bij M line aan het juiste adres.

M line staat voor iedereen die alles uit de dag haalt. Voor iedereen die bewust en onbewust topprestaties van zichzelf vraagt. Dag in dag uit. Een leven lang. M line maakt van slapen geen romantiek, zoals anderen dat doen. Want zij weten dat slaap aan de basis ligt van elke prestatie. Hoe beter de slaap, hoe groter het effect! Want topprestaties komen niet vanzelf. Sleep well. Move better is dan ook hun lijfspreuk.

Het is dan ook niet gek dat verschillende Nederlandse topsporters slapen op M line, iets wat de waarde van een goede nachtrust extra benadrukt. Slapen op een M line matras draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest en draagt bij aan de topprestaties overdag.

Cool Motion matras

Alle M line Cool Motion matrassen zijn voorzien van opencellig visco-elastisch schuim (traagschuim) in de toplaag. Dit laat, naast de verbeterde ondersteuning en drukverdeling, lucht, warmte en vocht beter door dan traditioneel schuim. Naast een aangenaam slaapklimaat zorgt de open structuur van het schuim ervoor dat je jezelf gemakkelijker omdraait en beter ondersteund wordt. Het matras reageert sneller op je bewegingen.

Door de revolutionaire Active Temperature Control in de Cool Motion tijk worden de ventilerende en temperatuur regulerende eigenschappen van het matras extra versterkt. Speciale microvezels in deze techniek blijven koel aanvoelen terwijl ze lichaamswarmte opnemen. Zo ervaar je een optimaal slaapklimaat in zowel de zomer als de winter. Je ervaart dus een langere, gezondere en diepere nachtrust waardoor je topfit aan de dag begint.

WIN!

Wil jij ook het beste uit de nacht halen? Kies dan voor een M line matras! Doe daarom snel mee aan deze te gekke winactie en maak kans op een tweepersoons M line Cool Motion matras 5/6 ter waarde van € 3.398!

100%NL Magazine M line

Dit artikel is geschreven in samenwerking met M line

Delen