GESLOTEN: een heerlijk Maja verwenpakket voor onder de kerstboom!
Delen

GESLOTEN: een heerlijk Maja verwenpakket voor onder de kerstboom!

Deze winactie is gesloten.

Wil je kans maken op een heerlijk verwenpakket van Maja met o.a. een eau de toilette, douchegel, bodylotion en handzeep? Doe dan snel mee met deze leuke kerstactie! En wie weet ligt het pakket met kerst onder je boom. Of die van je moeder, schoonmoeder, zus of vriendin.

Maja is een iconisch wereldberoemd Spaans merk, bekend van het handzeepje met op de verpakking een Spaanse flamencodanseres (inmiddels vervangen door rozen). Veel mensen kochten het vroeger al tijdens hun vakanties in Spanje. De heerlijke geur van jasmijn, rozen, nootmuskaat en patchoeli brengt veel goede herinneringen. Daarom een goed cadeau voor kerst, voor jezelf, je moeder, zus, vriendin of die leuke buurvrouw.

Wie dacht dat het alleen in Spanje verkrijgbaar is heeft het mis, want dit merk is gewoon (nog steeds) verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, douglas.nl en DA. Naast het handzeepje is er inmiddels ook een eau de toilette, douchegel, bodylotion, bodyspray, deodorant, talkpoeder, vloeibare zeep en handcrème van. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk kerstcadeau… laat ons hieronder dan weten wie jij graag wil verrassen met dit pakket (mag ook jezelf zijn) en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rebro Cosmetics.

Delen