GESLOTEN: € 150 shoptegoed van Melting Pot Amsterdam!
Delen

GESLOTEN: € 150 shoptegoed van Melting Pot Amsterdam!

Deze winactie is gesloten.

De nieuwe najaarseditie van het 100%NL Magazine staat weer boordevol leuke winacties! Doe jij al mee? Maak nu kans op € 150 shoptegoed van Melting Pot Amsterdam!

Shop in Bridgetstijl

Voor de laatste trends op het gebied van interieur ga je naar Melting Pot Amsterdam! De prachtige winkel in de altijd gezellige Pijp wordt gerund door Bridget Maasland en haar familie. Naast de winkel hebben ze natuurlijk ook een geweldige webshop waar al jouw interieurdromen uitkomen. Als 100%NL Lezer kun je nu kans maken op € 150 euro shoptegoed!

Melting Pot Amsterdam

Neem vooral een kijkje in de kleurrijke webshop met een geweldig assortiment bestaande uit beeldjes, tassen, tafelen en wonen, beauty en verzorging en zelfs mode! Bridget zelf heeft ook een passie voor interieurinrichting. Ze heeft haar eigen huis ook helemaal zelf ingericht met natuurlijk een hoop prachtige artikelen van Melting Pot Amsterdam. “Ik heb dit huis zelf ingericht en ben nu bezig met de verbouwing en inrichting van het nieuwe appartement van mijn ouders. Als ik niet bij de televisie was gegaan, had ik dit als werk gedaan, denk ik. Ik ben wel 30 keer verhuisd, maar blijf het leuk vinden”, aldus een trotse Bridget.

Nieuwe inrichting!

Is jouw huis ook toe aan een opfrisser en wil je dolgraag shoppen bij Melting Pot Amsterdam? Laat ons dan weten welke items jij zou willen shoppen voor € 150 in de winkel van Melting Pot Amsterdam, like ze op Instagram en deel ons jouw Instagramnaam en maak kans!

Beeld: Sander Boer

Delen