100%NL Magazine Pets Place
Delen

GESLOTEN: Ga eropuit met je huisdier en maak kans op een mini break in de natuur!

Deze winactie is gesloten.

Het is een win win situatie! Ga én lekker buiten genieten met je huisdier én maak daarbij kans op een mini break in een natuurhuisje. Waar wacht je nog op?

Ga naar buiten

De temperaturen stijgen en het lentezonnetje laat zich steeds vaker zien: hier worden we vrolijk van! Dus ga lekker de buitenlucht in, mét je trouwe huisdier. Of dit nou je hond, kat of konijn is, dít is het seizoen om er lekker op uit te gaan. Maak een heerlijke wandeltocht met je hond door de bossen, laat je kat de bomen in de tuin ontdekken of maak een parcours voor je geliefde konijn. Het is niet alleen heerlijk om lekker buiten te spelen, maar het zorgt ook voor een betere band tussen jou en je huisdier.

Niet vergeten!

Een dagje de natuur in met je huisdier vraagt wel om de nodige voorbereiding, je wilt immers niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Welke items zijn handig om bij je te hebben?

-Heel belangrijk: poepzakjes! Hoe vervelend als je per ongeluk in de drol van andermans dier stapt, dat wil je een ander natuurlijk ook niet aan doen.
Halsband en tuig. Het is de ergste nachtmerrie van iedere dierenbezitter, je trouwe huisdier weg. Voorkom dat je huisdier wegrent en zorg voor een goede halsband en tuig.
-Houd je huisdier bij de les en beloon hem/haar dan ook met de allerlekkerste beloningssnacks!

WIN

Wil jij kans maken op een mini break in een prachtig natuurhuisje mét jouw huisdier? Maak dan een foto of filmpje van je huisdier, deel deze met #buitenbeest op Facebook of Instagram & maak kans op buitenbeest prijzen, zoals een voucher voor een mini break t.w.v. € 500 of € 250 in een natuurhuisje mét jouw huisdier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place

Delen