a-z ban
Delen

MOEDERDAG ACTIE: Win een BBQ bon t.w.v. 100 euro!

Met Moederdag om de hoek hebben we een smakelijke verrassing voor jullie in petto om het BBQ-seizoen op spetterende wijze te starten!

Onvergetelijke Moederdag

Moederdag nadert snel en we hebben een bijzondere verrassing voor jullie om het BBQ-seizoen op spectaculaire wijze te openen! In samenwerking met A-Z Barbecue Service hebben we een onweerstaanbare winactie voorbereid waarbij we niet één, niet twee, maar vijf gelukkige winnaars blij gaan maken met BBQ bonnen ter waarde van €100,- elk! Met deze bonnen kun je verschillende BBQ-menu’s uitkiezen, zodat er voor elk wat wils is. Zelfs voor de kleine eter of degenen met een kleinere portemonnee zijn er Budget BBQ-menu’s beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van heerlijk gegrilde gerechten.

Maar dat is nog niet alles. Speciaal voor Moederdagweekend (10 t/m 12 mei) hebben we een speciale traktatie voor alle lezers die hun bestelling plaatsen bij A-Z. Met de actiecode “RIBSMOEDERDAG” ontvang je het hele jaar door gratis spareribs bij jouw bestelling. Dat is pas een cadeau dat blijft geven!

A-Z Barbecue Service

A-Z Barbecue Service verzorgt de allerlekkerste barbecues voor kleine en grote partijen. De gehele organisatie van een barbecue doen zij in eigen beheer. Denk hierbij aan vlees, sauzen/salades, stokbrood, de barbecue inclusief gasfles, borden/bestek, servetten, opscheplepels en tangen. A-Z Barbecue Service neemt zelfs de afwas weer mee terug. Je hoeft dus echt nergens over na te denken.

Winnen maar!

Hoe maak je kans op een van deze fantastische prijzen? Het is eenvoudig! Doe mee via de winactie op onze Instagrampagina. Zo simpel is het om jouw zomerse avonden te transformeren tot onvergetelijke BBQ-feesten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met A-Z Barbecue Service

Delen