GESLOTEN: de musthave voor iedere vrouw, Zenner’s nieuwe DUOO Brush!
Delen

GESLOTEN: de musthave voor iedere vrouw, Zenner’s nieuwe DUOO Brush!

Deze winactie is gesloten.

Zoals de titel al zegt: een musthave voor elke vrouw. Met de DUOO Brush van Zenner heb je namelijk twee borstels in één. Een kant is geschikt voor droog haar en de andere kant is geschikt voor nat haar.

Zeg maar dag tegen gespleten haarpunten en haaruitval! De borstel voor droog haar beschikt over drie verschillende hoogten die je haar op zijn beurt  ontwarren, knopen verwijderen en laten glanzen. Voor nat haar is er gekozen voor pennen die omhuld zijn met nopjes. Je hoofdhuid is namelijk het meest kwetsbaar als je net uit de douche komt. Zo worden én je haar én je hoofdhuid beschermd tijdens het borstelen.

Als dat nog niet genoeg was, is de borstel ook nog makkelijk mee te nemen in je tas. Ook beschikt de brush over een opbergruimte voor elastiekjes, speldjes en andere accessoires. De borstel is beschikbaar in vier verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils!

Wil jij ook kans maken op deze ultieme musthave? Laat ons dan hieronder weten wie jij ook DUOO Brush van Zenner gunt en maak kans op een exemplaar voor jullie allebei!

Delen