100%NL Magazine Edding
Delen

WIN: Teken een nieuwjaarsboodschap en maak kans op een jaarabonnement!

Nu we de feestdagen allemaal thuis zitten en de kinderen een week extra vakantie hebben, moeten we er maar het beste van maken. Haal de sfeer daarom gewoon bij je thuis! Dat doe je natuurlijk met een prachtige raamtekening. En maak jij een mooie nieuwjaarsboodschap op het raam maak je nu ook nog eens kans op 1 van de 10 jaarabonnementen van 100%NL Magazine!

Raamtekenweken

Het is weer zover! De edding Raamtekenweken zijn in volle gang! Nu we vaker thuis zijn met het gezin proberen we het thuis ook zo gezellig mogelijk te maken. Juist nu! En wat is er gezelliger dan een eigen gemaakte raamtekening?

Sjablonen

Meedoen is makkelijk en iedereen kan het doen. Het excuus ‘ik kan niet tekenen’ gaat niet op. Met gratis te downloaden sjablonen op de website van edding kan iedereen een mooie tekening maken.

Ga samen met de kids aan de slag. Voor welk sjabloon kies jij? Ga je voor de traditionele slinger, een sneeuwpop of een mooie nieuwjaarsboodschap? Er is keuze genoeg!

Doe mee en win!

Wil jij kans maken op een jaar lang het allerleukste magazine van Nederland? Doe dan snel mee!

Houd je stiften in de aanslag, kies een mooi sjabloon en teken een prachtige nieuwjaarsboodschap op het raam. Deel jouw tekening met de hashtags #100pnl en #raamtekenweken of load hem up via het winformulier en wie weet ben jij één van de winnaars! Succes!

100%NL Magazine Edding

Dit artikel is geschreven in samenwerking met edding

Delen