100%NL Magazine overnachting Fletcher Hotels
Delen

GESLOTEN: Een heerlijke overnachting bij Fletcher Hotels voor 2 personen!

Deze winactie is gesloten.

De boekingen in Nederland groeien gestaag en veel Nederlanders verlangen naar een vakantie of een weekendje weg. Dat is natuurlijk niet zo raar, mensen verheugen zich weer op de ontspanning en het plezier dat een vakantie met zich meebrengt. Met de huidige maatregelen is een vakantie naar het buitenland misschien nog niet zo gewenst, maar een heerlijk weekendje weg in Nederland rond de kerstvakantie is altijd een goed idee!

De oer-Hollandse hotelketen Fletcher Hotels hanteert alle nodige veiligheidsmaatregelen en garandeert elke gast van een heerlijk verblijf. Met maar liefst 100 unieke 3- en 4-sterren hotels* heb je ruime keuze uit allerlei mooie plekjes in Nederland zoals hotels aan de kust, op de Veluwe of zelfs in de Limburgse heuvels.

Ben jij ook toe aan een weekendje genieten met je partner, vriend, vriendin, ouder of kind? Je kunt namelijk kans maken op de Heerlijk Overnachten Cadeaukaart van Fletcher Hotels t.w.v. € 79! Hiermee kun jij jezelf compleet in de watten laten leggen en genieten van Hollandse gezelligheid en pure gastvrijheid. Met deze cadeaukaart win je 1 hotelovernachting voor twee personen én een uitgebreid ontbijtbuffet.

Laat ons weten wie je graag zou willen meenemen naar een weekendje heerlijk genieten bij Fletcher Hotels en maak kans! Bekijk hier alvast even naar welk Fletcher Hotel je het liefst toe wilt. Dat brengt alvast geluk. 😉

*De cadeaukaart is na uitgifte 2 jaar geldig. Fletcher Boutique Hotel Duinoord, Fletcher Hotel Gilde, Fletcher Hotel Amsterdam en Fletcher Stadshotel Den Haag zijn uitgesloten van deelname. De cadeaukaart is exclusief tax and handling fee en weekendtoeslag van €5 p.p.p.n. bij verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fletcher Hotels.

Delen