GESLOTEN: Een avontuurlijke overnachting in Burgers’ Zoo voor 2 personen!
Delen

GESLOTEN: Een avontuurlijke overnachting in Burgers’ Zoo voor 2 personen!

Deze winactie is gesloten.

Maak kans op een avontuurlijke overnachting voor twee personen in Burgers’ Zoo!

Kamperen in de dierentuin

Heb je altijd al eens willen slapen tussen de wilde dieren? Dat kan nu in Burgers’ Zoo! Tot en met 5 september kun je overnachten in de leukste dierentuin van Nederland. Op de Arnhemse pop-up camping vind je prachtige luxe tenten waar je met z’n tweeën of gewoon met het hele gezin kunt slapen.

Unieke ervaring

Naast een avontuurlijke overnachting krijg je natuurlijk ook een uitgebreid ontbijt, diner en een toegangsbewijs om alle dieren in hun natuurlijke leefomgeving te bezoeken. Van de Mangrove tot de Bush en de woestijn tot de oceaan en natuurlijk nog veel meer leefomgevingen. Bovendien kun je ’s avonds een indrukwekkende wandeling door het dierenpark maken met een dierentuingids. Een unieke ervaring die je niet snel vergeet!

Boek snel of doe mee!

Het aantal safaritenten is beperkt, dus wil je zeker zijn van een safaritent in Burgers’ Zoo?  Boek nu op www.burgerszoo.nl/camp en kom écht wildkamperen op Burgers’ Zoo Camp in Arnhem! Of laat ons weten met wie jij graag deze nacht wil doorbrengen en tag @burgerszoo op Instagram en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Burgers' Zoo.

Delen