100%NL Magazine Niks Vreemds Aan
Delen

GESLOTEN: 2 kaartjes voor de première van Niks Vreemds Aan!

Deze winactie is gesloten.

Dinsdag 17 augustus gaat de bioscoopfilm Niks Vreemds Aan in première. Een bioscoopfilm over liefde, relaties, hunkering, maar bovenal over hoe je het spannend kunt houden met elkaar. En jij kunt aanwezig zijn bij de première!

Sleur doorbreken

Ilse Warringa, Loek Peters, Peggy Vrijens, Tina de Bruin, Juvat Westendorp en Frederik Brom spelen in de nieuwe film ‘Niks Vreemds Aan’. Ilse en Loek spelen een stel dat om de sleur te doorbreken, besluit te gaan swingen met Peggy en Frederik. En dan bedoelen we niet op de dansvloer. 😉

Niks Vreemds Aan toch?

Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan Toch? Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen.

Vrolijk gevoel de bioscoop uit

Hoofdrolspelers Ilse en Loek zijn in het echte leven allebei gelukkig getrouwd en vonden het geweldig om deze rol te spelen. Ilse: “Ik denk dat je tijdens de film heel erg moet lachen, dus dat je met een vrolijk gevoel de bioscoop uit stapt. Maar ook dat je elkaar nog een keer goed aankijkt en denkt: laten we er het allerbeste van maken met z’n tweeën.”

Maak kans!

Wil jij kans maken op kaartjes voor de premiere van Niks Vreemds Aan op dinsdag 17 augustus? Laat ons dan weten wie je graag meeneemt en maak kans op twee kaartjes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Just Entertainment.

Delen