GESLOTEN: Een weekend lang proefslapen in een prachtige Glampingtent tot 6 personen
Delen

GESLOTEN: Een weekend lang proefslapen in een prachtige Glampingtent tot 6 personen

Deze winactie is gesloten.

Back to basic, maar dan in luxe! Wist jij dat EuroParcs een groot aanbod aan unieke glampingtenten heeft? Op 21 april start het EuroParcs glamping seizoen met het glamping proefslaap weekend. Hier kun jij bij zijn! Doe mee en maak kans op een compleet verzorgd weekend.

Proefslapers gezocht

EuroParcs is enorm trots op de glamping accommodaties en dit willen ze graag delen! Daarom zijn ze op zoek naar mensen die gratis komen proefslapen op hun prachtige vakantiepark Hoge Kempen. Tijdens dit weekend verblijf jij gratis met maximaal 5 reisgenoten in een compleet ingerichte glampingtent met een ontbijtbox iedere ochtend, hapjes, drankjes en een goed gevuld programma. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jou en je gezelschap en het kost je niets!

Schrijf je daarom vóór 12 april in via het inschrijfformulier dat je via onderstaande link vindt en maak kans op een volledig verzorgd proefslaap weekend bij EuroParcs Hoge Kempen!

Wat houdt het Proefslaap weekend in?

  • Een kosteloos verblijf van 3 nachten op EuroParcs Hoge Kempen in een compleet ingerichte glampingtent voor maximaal 6 personen
  • Het proefslaap weekend vindt plaats op 21, 22 en 23 april 2023
  • Volledig verzorgd weekend
  • Diverse activiteiten
  • En natuurlijk vrije tijd om te ontspannen

Jouw mening telt

EuroParcs is natuurlijk heel erg benieuwd hoe jouw verblijf bij EuroParcs Hoge Kempen is geweest. Na afloop zullen zij je vragen wat je tijdens het Proefslaap weekend prettig vond en wat er eventueel nog verbeterd kan worden voor een volgend verblijf.

Hoe doe je mee?

Om mee te kunnen doen met deze winactie, dien je het formulier via onderstaande link in te vullen.

Doe mee met de winactie via deze link

Delen