GESLOTEN: Kinderkleding set van Ko & Flo + professionele fotoshoot!
Delen

GESLOTEN: Kinderkleding set van Ko & Flo + professionele fotoshoot!

Deze winactie is gesloten.

Maak nu kans op een prachtige outift van Ko & Flo voor jouw kindje én een professionele fotoshoot met een minimale waarde van € 500!

De nieuwe collectie druppelt langzaam weer binnen. Ook bij Ko & Flo: een van de grootste kinderkledingwinkels- en websites in Nederland. Ko & Flo is inmiddels een begrip geworden onder de Nederlandse ouders. En met meer dan 50 prachtige merken is de keuze echt gigantisch en shop je kleding, maar ook accessoires, schoenen en nog veel meer bij de leukste webshop van Nederland!

Kortingscode

Bij Ko & Flo kun je terecht voor hele gave kleding voor jongens en meisjes en van baby’s tot tieners. Als je straks gaat shoppen voor de nieuwe garderobe voor je kinderen, kun je gebruik maken van de exclusieve kortingscode. Vul FAB20 in bij het opmerkingenveld en ontvang 20% korting op je volgende bestelling!

Winnen!

Lijkt het jou ook te gek om een prachtige foto te laten maken van jouw kinderen of samen met het hele gezin bij een professionele fotograaf waarbij een van je kids een gloednieuwe outfit draagt? Laat ons dan hieronder weten of je een outfit wilt van het merk Seven-One-Seven, Bellaire, Nono of NoBell’ en maak kans!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ko & Flo en Fabulous Mama.

Delen