100%NL Magazine Prosecco Martien Meiland
Delen

GESLOTEN: De gloednieuwe Prosecco’s van de Familie Meiland!

Deze winactie is gesloten.

Groot feest vandaag! Martien Meiland mag namelijk 60 kaarsjes uitblazen en in het teken van zijn verjaardag mogen wij iemand blij maken met twee nieuwe Prosecco’s van de Familie Meiland die vandaag op de markt zijn gekomen!

Martien 60 jaar

Met de Prosecco’s wil de familie Meiland de mooie momenten in het leven vieren. Want wat je ook te vieren hebt, je viert het met de la famille Meiland bubbels! Een van deze mooie momenten is natuurlijk de verjaardag van Martien Meiland himself. Hij viert vandaag dat hij 60 jaar is geworden met zijn vrienden en familie en met de rest van Nederland door ons te verblijden met nieuwe Meiland wijnen. En daarop zeggen wij natuurlijk: bubbelen, bubbelen, bubbelen!

La famille Meiland

La famille Meiland Prosecco DOC Extra Dry is een Prosecco die borrelt en bruist van de liefde en zorg waarmee hij is gemaakt, in het hart van de Italiaanse wijnstreek Veneto. De tweede Prosecco is de La famille Meiland Prosecco Rosé DOC Vino Spumante Dry Millesimato. De Meilandjes waren op slag verliefd op de levendige aroma’s van vers zomerfruit en fijne zuren, die in deze Prosecco verwerkt zijn.

Proost!

Wil jij dolgraag proosten met de nieuwe Prosecco’s van de Familie Meiland? Laat ons dan weten waarop jij graag wilt proosten binnenkort en maak kans op de nieuw Prosecco’s van de Familie Meiland! Kun je daar niet op wachten? Bestel de Prosecco’s dan alvast bij Wijnvoordeel!

Delen