100%NL Magazine Collistar
Delen

GESLOTEN: de Protective Drops van Collistar

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op de Protective Drops van Collistar? Doe dan snel mee!

Collistar Protective Drops

Protective Drops is het nieuwe en onmisbare dagelijkse product om aan je beauty routine toe te voegen, want jezelf beschermen is het eerste echte gebaar om jeugdigheid te behouden! Onze huid wordt het hele jaar door blootgesteld aan voortdurende bronnen van stress, zelfs als we ons daar niet van bewust zijn. In de winter bijvoorbeeld worden we, ondanks de bewolkte lucht, nog steeds blootgesteld aan vervuiling en uv A-stralen. Protective Drops heeft een lichte, bijna niet-voelbare en zachte textuur die is ontworpen om snel aangebracht te kunnen worden. De textuur wordt makkelijk opgenomen, laat geen sporen na en is ideaal als basislaag voor de make-up.

Thuis of op kantoor worden we blootgesteld aan het blauwe licht van onze elektronische apparaten, wat huidveroudering versnelt en de teint dof maakt. De Protective Drops, die je na je gebruikelijke gezichtsverzorging aanbrengt, is zowel een zonnefilter met een SPF 50 als een anti-age concentraat dat zorgt voor een heldere en egale teint. Een paar van deze ultralichte druppels bieden de hele dag bescherming en vormen een schild tegen de schadelijke effecten van uv-stralen, vrije radicalen en agressieve invloeden van buitenaf, waardoor vroegtijdige veroudering van de huid en pigmentatie worden voorkomen. De formule is vrij van siliconen, alcohol, parfumallergenen of ingrediƫnten van dierlijke oorsprong.

WIN!

Wil jij de beste versie van jezelf worden door het gebruik van de Protective Drops? Doe dan snel mee met deze winactie om kans te maken!

Delen