100%NL Magazine Hartstichting
Delen

WIN: een reis naar de Caribbean voor 2 personen t.w.v. €3.000!

Droom jij al jaren van een reis naar de Caribbean? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Maak met de Hartstichting Loterij kans op een geweldige reis naar de Caribbean voor 2 personen!

Hartstichting Loterij

Een gezond hart voor iedereen. Dat is de droom van de Hartstichting. Al bijna 60 jaar ondersteunen zij alle harten van Nederland. Er is al veel bereikt, maar er is nog zoveel te winnen. Hou je van een beetje gezonde spanning en maakt iets goeds doen je blij? Doe dan mee met de Hartstichting Loterij!

De prijzen

In deze loterij win je niet zomaar prijzen, maar maak je kans op prijzen die goed zijn voor jouw hart. Die je helpen bij het bereiden van een gezond recept, om eens lekker te ontspannen of juist in beweging te komen. Wat dacht je van een geweldige reis voor 2 personen naar de Caribbean? Of een ontspannen weekendje weg in de natuur. Ben je liever in beweging? Dan is de Nintendo Switch iets voor jou!

Alle prijzen zijn gesponsord zodat zoveel mogelijk van de opbrengst naar onderzoek naar hart- en vaatziekten gaat.

Hoe het werkt

  • Koop een lot voor € 8,25. Na betaling ontvang je je lotnummer(s) per e-mail.
  • Iedereen die vóór 29 september 2022 een lot koopt, speelt automatisch mee met 2 trekkingen in 2022: 29 september én 29 december.
  • Daarna stopt je deelname automatisch. Je zit dus nergens aan vast!
  • Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

Koop een lot!

Koop hier direct je lot(en) of bezoek de website voor meer informatie over de Loterij.

Speel bewust 18+

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Hartstichting

Delen