GESLOTEN: De superhandige Scrunch Bucket voor de allerkleinsten!
Delen

GESLOTEN: De superhandige Scrunch Bucket voor de allerkleinsten!

Deze winactie is gesloten.

De nieuwe Jong Gezin Special van 100%NL Magazine staat weer boordevol leuke winacties! Doe jij al mee? Maak nu kans op een Scrunch Bucket voor de allerkleinsten!

We gaan de zomer alweer tegemoet. Het aftellen is begonnen wat betreft stijgende temperaturen en zonnige vakanties. En daar horen natuurlijk zomerse producten bij die we goed kunnen gebruiken! Het leuke Scrunch Bucket van Siliconen is ideaal wanneer je met jonge kinderen op pad gaat. Voor op het strand, op vakantie of gewoon in de tuin is het emmertje een must-have. Niet sjouwen, maar vouwen!

De Scrunch Bucket is een emmertje van siliconen dat je kunt vouwen of rollen, waardoor je het gemakkelijk meeneemt. Gebruik hem in het water, als je fruit gaat plukken of bouw er zandkastelen mee.

Het allerbelangrijkste van speelgoed, is dat het veilig is. Daarom is de Scrunch Bucket nóg aantrekkelijker! Het speelgoed, de emmer, de vormpjes en schepjes zijn allemaal gemaakt van siliconen materiaal en super zacht. Speciaal voor jonge kinderen, en handig voor de ouders om in de tas mee te nemen. Heb jij al zin in een zonnig dagje strand?

Laat ons weten waarom jij De Scrunch Bucket graag wil winnen en maak kans!

Delen