100%NL Magazine winactie Veneta
Delen

GESLOTEN: een shoptegoed van €449,- bij Veneta!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op een gigantisch shoptegoed te besteden bij Veneta? Dan is dit je kans!

In een wereld waarin het huis steeds meer onze persoonlijke oase wordt, is het kiezen van de juiste raamdecoratie van groot belang. En nu krijg jij de kans om je interieur een flinke boost te geven. Lees snel verder en ontdek een groot aanbod aan stijlvolle en functionele opties voor jouw raam. Breng je huis in perfecte balans brengt en maak meteen kans op een shoptegoed van €449,-!

Stijlvol voor ieder interieur

Soms zie je door de bomen het bos niet meer en maak je een keuze waar je achteraf misschien spijt van krijgt. Om je iets meer inzicht te geven in verschillende stijlen en typen raamdecoratie, hebben we een handige tip: vind eerst jouw favoriete interieurstijl. Raamdecoratie is ontzettend belangrijk voor de sfeer in huis. Maak een moodboard op Pinterest of knip je favoriete items uit een woonblad. Welke stijl stroomt er door jouw aderen? Als je dat duidelijk hebt, bepaal je bijpassende raamdecoratie. Wil je een natuurlijke look? Kies dan voor linnen inbetweens. Ga je voor rustig en sereen? Kies dan plisségordijnen of vitrage. Een statement maken of natuurlijke materialen gebruiken? Kies dan voor houten jaloezieën of shutters.

100%NL Magazine Veneta

Functioneel en duurzaam

Behalve het esthetische aspect, is raamdecoratie ook functioneel. Voor de slaapkamer kies je bijvoorbeeld snel voor verduisterende stoffen. Maar wist je dat raamdecoratie ook isolerend kan zijn? Daarmee bespaar je dus flink op je energierekening. Dat willen we tegenwoordig toch allemaal? In de dubbele laag van plisségordijnen staat de lucht stil, daardoor houd je de warmte binnen en de kou buiten. Een plisségordijn is net als een overgordijn een ideale oplossing als je wil besparen op je energierekening.

100%NL Magazine Veneta

Jouw raam jouw Veneta

Om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt, staan de adviseurs van Veneta voor je klaar. Tijdens een gratis adviesgesprek aan huis, neemt de adviseur je mee in de keuzemogelijkheden en krijg je een uitgebreid en passend advies. De adviseur meet meteen de ramen voor je in. Zorg jij voor de koffie?

Wil je eerst de kleurstalen bij je thuis zien? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Zo ontdek je direct wat bij jouw interieur past.

Alvast inspiratie opdoen? Neem een kijkje op Veneta.com of bel voor een afspraak naar 038 20 22 485.

100%NL Magazine Veneta

WIN!

Wil jij kans maken op dit geweldige shoptegoed te besteden bij Veneta? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef aan waarom jij de winnaar moet zijn en maak kans!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Veneta

Delen