100%NL Magazine KlikAanKlikUit
Delen

GESLOTEN: Een slimme stekkerset voor al je kerstverlichting!

De feestdagen zijn de gezelligste dagen van het jaar. En dat komt ook zeker door alle gezellige kerstverlichting. Maar vind jij het iedere dag ook weer zo'n opgave om alle verlichting stekker voor stekker aan te zetten? Dat kan anders! Maak nu kans op een slimme stekkerset!

Een slimme stekkerset

De mensen die al bekend zijn met een slimme stekkerset weten al dat het een verrijking van je leven is. Nooit meer voorzichting onder de kerstboom hoeven te kruipen om de lampjes aan te zetten. Maar hup: gemakkelijk met één klik op de knop. Een slimme stekkerset mag gewoon niet ontbreken in jouw woning.

Binnenverlichting

Bedien je kerstverlichting en al het andere waar een stekker aan zit voortaan op afstand. De KlikAanKlikUit stekkerset – bestaande uit 3 slimme stekkers en een afstandsbediening – zijn perfecte manier om kennis te maken met slimme bediening. Steek de slimme stekker in het stopcontact, steek de stekker van je (kerst)lamp of apparaat erin en je bent klaar om op afstand te bedienen.

Buitenverlichting

Heb je ook je tuin gezellig gemaakt met kerstversiering? Wist je dat er ook voor buiten is er een set verkrijgbaar is? Ideaal! Deze bestaat uit 2 spatwaterdichte stekkers, een afstandsbediening en is geschikt voor al je buitenlampen en apparaten.

WIN!

Wil jij kans maken op zo’n slimme stekkerset? Laat ons weten of je een binnen- of buitenset wil winnen en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KlikAanKlikUit.

Delen