100%NL Magazine Garmin
Delen

GESLOTEN: de smartwatch vívomove Sport van Garmin!

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog maar 5 dagen! Met vandaag kans op de smartwatch vívomove Sport van Garmin!

Garmin vívomove Sport

De Garmin vívomove Sport bewijst dat sporthorloges niet alleen sportief hoeven te zijn, maar ook heel stijlvol! Deze hybride smartwatch combineert de traditionele look van een analoog horloge met de essentiële slimme functies die je nodig hebt om je drukke leven bij te houden.

Naast de smartphone meldingen, een agendaweergave, veiligheids- en trackingfuncties en timer en stopwatch is deze smartwatch ook ideaal om goed inzicht te krijgen in je gezondheid. Met veel geavanceerde functies blijf jij volledige op de hoogte. Deze smartwatch ziet bijvoorbeeld precies hoeveel slaap je hebt gehad, helpt je met mindful ademen, meet je ademhaling, meet je stressniveau, houdt je hartslag bij, let op je dagelijkse vochtinname én checkt het energieniveau van je lichaam.

De naam vívomove Sport zegt het al; ook voor fanatiek sporters is dit horloge een musthave. De smartwatch is waterbestendig en door zijn lichte ontwerp voel je het horloge nauwelijks aan je pols zitten. Ideaal!

WIN!

Wil jij kans maken op deze geweldige smartwatch? Laat ons dan weten waarom jij de gelukkige winnaar moet zijn en doe mee!

Delen