GESLOTEN: de ultradraagbare smart speaker Sonos Roam!
Delen

GESLOTEN: de ultradraagbare smart speaker Sonos Roam!

Deze winactie is gesloten.

Waar is dat feestje? Híer is dat feestje! Overal waar je gaat of staat neem jij de ultradraagbare Sonos Roam met je mee, zodat je overal kunt genieten van het mooiste geluid.

Eindeloos genieten

Niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens super handig in gebruik: dat kenmerkt de Sonos Roam. Een ultradraagbare smart speaker die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De Sonos Roam kan thuis via wifi worden verbonden met je Sonos-systeem en schakelt automatisch over naar bluetooth als je de deur uitgaat.

De moeiteloze installatie, bediening en nieuwe slimme functies maken het je makkelijker dan ooit om overal waar je maar bent eindeloos van je muziek te kunnen genieten.

Perfect geluid

‘Maar hoe zit het dan met het geluid?’, horen we jullie denken. Het krachtige, aanpasbare geluid van Roam overtreft alle verwachtingen voor een speaker van zijn formaat. TruePlay stemt het geluid van de speaker af op de akoestiek van de ruimte. Zo klinkt de muziek in iedere ruimte goed.

100%NL Magazine Sonos

Sonos radio

Luisteren jullie al naar Sonos Radio? Om het eindejaar goed af te sluiten, lanceerde Sonos enkele radiostations op de gratis radiostreamingservice Sonos Radio die je meteen in feeststemming brengen – ook voor wie (niet) houdt van Mariah Carey.

Holidaze brengt zeldzame kerstklassiekers over genres heen, van R&B tot country. Holiday Concerto is er voor wie houdt van klassiek en symfonisch, of kies één van de Nederlands georiënteerde stations: Kerstgevoel of Kerst met Klasse, om the day after in alle rust te beginnen kan je luisteren naar de mellow muziek van New Year’s Day en New Year’s Eve trapt met steengoede plaatjes het nieuwe jaar af.

Laat de feestdagen maar beginnen!

WIN: de Sonos Roam

Wil jij kans maken op de Sonos Roam? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie. Wie weet ben jij binnenkort dan wel de gelukkige winnaar! Let op: de winnaar ontvangt een witte Sonos Roam.

Delen