100%NL Magazine Sanipet
Delen

GESLOTEN: Met deze spray zijn nare geurtjes verleden tijd!

Deze winactie is gesloten.

Je huisdier is natuurlijk je allerbeste vriend. Maar soms heeft je huis het zwaar te verduren als je puppy of kat een ongelukje heeft gehad of gewoon nog niet zindelijk is. Probeer dan maar eens die urinegeur uit je meubels of vloer te krijgen! Gelukkig zijn deze nare geurtjes met de SaniPet Krachtige Urinevreter verleden tijd!

Met een puppy of poes thuis zijn urinevlekken en de daarbij behorende nare geurtjes dagelijkse kost. Het duurt nu eenmaal een tijdje om je huisdier zindelijk te maken en/of sommige gewenningen af te leren. Ben jij de vieze geurtjes van deze ongelukjes ook helemaal zat? Dan is de SaniPet Krachtige Urinevreter echt iets voor jou!

De Krachtige Urinevreter van SaniPet is ontwikkeld door dierenartsen en getest in de dierenkliniek. Door de spray wordt de urine door een natuurlijk proces omgezet in water en koolzuurgas. Meubels, vloerbedekking, vinyl, tapijt, beton, steen, parket, laminaat, hout en voegen; de SaniPet Krachtige Urinevreter is breed inzetbaar! Daarnaast kun je de spray dagelijks gebruiken en is het gegarandeerd vrij van schadelijke bacteriën.

Wil jij kans maken op deze fantastische spray? Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten waarom jij deze spray hard nodig hebt. Heb jij zelf een huisdier en gebeuren dit soort ongelukjes vaak bij jouw thuis? Laat het ons weten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sanipet

Delen