100%NL Magazine Bolderman
Delen

GESLOTEN: Een 4-daagse stedentrip voor 2 personen naar keuze!

Deze winactie is gesloten.

Parijs, Praag, Berlijn, Londen of toch Kopenhagen? Jij kiest zelf waar de stedentrip naartoe gaat. Doe snel mee met deze te gekke winactie en maak kans!

Win een stedentrip naar keuze én een jaarabonnement!

Wat dacht jij van een 4-daagse stedentrip voor 2 personen naar een stad naar keuze? Te goed om waar te zijn? Het kan echt!

Door mee te doen aan deze te gekke winactie maak je kans op een waanzinnige, onbezorgde break. Samen met je favoriete persoon naar een prachtige stad waar genoeg te ontdekken valt.

En net wanneer je dacht dat het niet mooier ging worden maak je niet alleen kans op een 4-daagse stedentrip, maar óók op een jaarabonnement van 100%NL Magazine! Hoe te gek is dat?

Waar gaat de reis naar toe?

Heb jij het gevoel dat je in een gelukkige bui bent? Begin dan maar vast met het pakken van je spullen. Maar waar ga je eigenlijk naartoe? Dat bepaal jij zelf!

Kies jij voor de romantiek en reis je af naar Parijs of heb je juist zin om lekker cultureel bezig te zijn in Berlijn? Of misschien heb jij altijd al eens Londen willen bezoeken of zoek je het hogerop in Denemarken en Zweden. De keuze is reuze, en nóg belangrijker: aan jou!

Bolderman Excursiereizen

Ben jij toe aan een heerlijke en onbezorgde vakantie? Dan ben je bij Bolderman Excursiereizen aan het juiste adres!

Beleef de mooiste natuurgebieden, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van de reis wordt ervaren als een onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman Excursiereizen iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen.

WIN!

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Tag dan diegene die jij graag wilt meenemen op deze stedentrip onder het Facebookbericht op de pagina van 100%NL Magazine en maak kans!

De winnaar wordt op 17 februari 2021 bekend gemaakt, onder de Facebookpost.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bolderman Excursiereizen

Delen