GESLOTEN: dit bloedmooie strandlaken van Vossen!
Delen

GESLOTEN: dit bloedmooie strandlaken van Vossen!

Deze winactie is gesloten.

Vossen heeft een fantastische nieuwe collectie strandlakens gelanceerd. En jij kunt kans maken op een exemplaar!

Hoewel de zomer er natuurlijk iets anders uitziet dan we hadden gedacht, betekent het niet dat we er niet volop van kunnen genieten! Of je nu in je achtertuin, voortuin of t贸ch op het strand ligt; een mooi strandlaken mag niet ontbreken. Misschien kunnen we straks zelfs weer naar het zwembad! Maar voor we daar zijn, moeten we er natuurlijk het beste van maken. En daarmee kun je beginnen met het aanschaffen van dit prachtige strandlaken!

Wat deze collectie van Vossen zo bijzonder maakt? De strandlakens zijn ultrazacht, van goede kwaliteit en bovendien verkrijgbaar in prachtige kleuren inclusief panterprintje! Je zou toch zo elke naar het strand of het zwembad gaan met dit strandlaken? 馃槈

Wil jij jezelf of iemand anders blij maken met dit prachtige strandlaken? Laat ons hieronder dan weten welke kleur jouw voorkeur heeft en maak kans op een exemplaar! Kun jij dit niet afwachten en zou je dit strandlaken zelf graag willen aanschaffen? De bed- en badtextiel producten van Bonna Benelux, waaronder het merk Vossen, zijn namelijk te koop in winkels verspreid door heel Nederland! Via 085- 7440890 of [email protected] kun je dealers opvragen bij jou in de buurt.

Delen