100%NL Magazine Studio Anneloes
Delen

GESLOTEN: Maak kans op een prachtige jurk uit de nieuwe collectie!

Deze winactie is gesloten.

Studio Anneloes bestaat 15 jaar! Ter ere van dit jubileum spreken wij Anneloes van der Heijden. Hoe is zij begonnen en wat zijn de trends voor komende zomer. Ze tipt je over basics die écht niet mogen ontbreken. En we mogen een hele mooie Studio Anneloes jurk weggeven!

Hoe ben je ooit begonnen?

“Op mode gebied was er niet wat ik wilde. Ik voelde dat er behoefte was aan vrouwelijke, comfortabele mode, maar dan wel met een pasvorm voor de Nederlandse vrouw. Er was een gat in de markt op dat gebied. Ik heb mijn baan opgezegd, een showroom gehuurd in het World Fashion Centre en ben kleding gaan verkopen die in eerste instantie in Istanbul gemaakt werd. Dat ging meteen goed maar ik liep alsnog tegen de Turkse pasvormen aan. Uiteindelijk ben ik het zelf gaan produceren. Dat was de start van Studio Anneloes!”

‘Ik sta altijd aan, kijk altijd om me heen’

Is de pasvorm kenmerkend voor Studio Anneloes?

“Pasvorm is bij ons erg belangrijk. Onze collectie bestaat voor een groot deel uit ‘Travel Quality’, omdat daar veel stretch in zit, is dat heel comfortabel en het voegt zich naar je lichaam. Of je nu een xs of xl hebt. Daarnaast is het kreukvrij en blijft het mooi. Ideaal als je het mij vraagt!”

 Waar haal je jouw inspiratie vandaan?

“Uit powervrouwen! Ik sta altijd aan, kijk altijd om me heen. Of ik nou op Schiphol loop, op een verjaardag zit of de vriendinnen van mijn dochter binnenlopen. Ik kijk altijd wat vrouwen aan hebben, hoe het zit en hoe ze het combineren. Ik word heel erg geïnspireerd door de vrouwen om mij heen.”

 Wat zijn de trends voor komende zomer?

“Het modebeeld is casual, iedereen gaat voor gemak. Doordat iedereen aan het zoomen is, zijn bovenstukken belangrijker geworden. Een mooie kleur of een mooie halslijn, veel power shoulders en pofmouwen. Ik hoop dat als alles weer open gaat, we weer zin krijgen in mooie jurken, blazers, jumpsuits en mooie prints.”

 ‘10 jaar van je leeftijd af? Draag een wit basic T-shirt!’

Welke basics moet iedere vrouw hebben?

“Een mooie broek in travelstof en bijbehorende blazer. Ik ben fan van een wit t-shirt. Een wit shirt onder een blazer of trui, maakt jong. En een doorknoop jurk. Als je daar de blazer en een mooie ceintuur over je blazer draagt, krijg je een mooi eigentijds beeld. Dezelfde jurk met het witte shirtje eronder, maakt het juist sportief. Met deze items kun je meerdere outfits maken!”

Maak kans op een jurk van Studio Anneloes!

Ter ere van het 15-jarig jubileum van Studio Anneloes mogen we een prachtige jurk uit de nieuwe Studio Anneloes collectie weggeven. Laat ons snel weten welke jurk en maat jij zou willen winnen en maak kans! Je kunt kiezen uit de‘Circle Dress, de Cintia minimal en de Magic Stripe  (hieronder te zien van links naar rechts).

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Studio Anneloes.

Delen