GESLOTEN: een gesigneerd T-shirt van Edwin van der Sar!
Delen

GESLOTEN: een gesigneerd T-shirt van Edwin van der Sar!

Deze winactie is gesloten.

Elk jaar organiseert de Edwin van der Sar Foundation de ’10 van Noordwijk; het hardloop- en wandelevenement om beweging te stimuleren en samen een belangrijke bijdrage te leveren aan de Foundation. Door de coronacrisis kan het evenement helaas niet doorgaan zoals gepland, maar hebben ze het omgetoverd tot een individuele editie: de Solo Orange Run.

Tot en met 11 juli hebben hardlopers en wandelaars de tijd om alsnog een 5 of 10 km te rennen of te wandelen. Inschrijven kan via de website van de 10 van Noordwijk. 100% van het inschrijfgeld (5 euro per deelnemer) gaat naar de Edwin van der Sar Foundation, die projecten realiseert voor mensen niet-aangeboren hersenletsel. Na inschrijving krijg je als deelnemer een echt startnummer. Het startnummer is tevens een lot waarmee je automatisch kans maakt op unieke prijzen in de loterij.

Annemarie van der Sar: ‘In beweging blijven is het motto van de Foundation en dat is in deze tijd extra belangrijk. Nu kun je in beweging komen en daarmee ook onze Foundation steunen. We hebben de ‘10 van Noordwijk – Solo Orange Run’ in het leven geroepen en hopen dat veel hardlopers en wandelaars meedoen; op een zelfgekozen tijdstip en een route die je zelf mag bepalen. Loop alleen of op gepaste afstand en het liefst in het oranje natuurlijk, de kleur die onze Foundation met trots draagt!’

Schrijf je nu in!

Door te lopen in je eigen omgeving, in de periode van nu tot 11 juli, doe je mee aan het evenement. De organisatie houdt dagelijks een stand bij van de ingezonden tijden. En er zijn ook prijzen voor de meest originele (Oranje) foto’s die worden ingezonden door lopers onderweg. Op 12 juli worden via een livestream de winnaars bekend gemaakt.

Inschrijven: www.10vannoordwijk.nl

Ook maak je als deelnemer van de 10 van Noordwijk kans op een gesigneerd T-shirt van oud-keeper Edwin van der Sar! Laat ons hieronder weten wie jij ontzettend graag blij wil maken met een gesigneerd shirt van deze Nederlandse sportheld en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar!

Delen