GESLOTEN: Diner voor twee bij
Delen

GESLOTEN: Diner voor twee bij “THE HAPPY CHICKEN” in Scheveningen!

Deze winactie is gesloten.

Het nieuwe ‘feel good, fast dining’ restaurant THE HAPPY CHICKEN opende een paar weken geleden haar deuren aan de boulevard in Scheveningen, direct naast Legoland en Sir Winston Fun & Games. Een te gek Restaurant voor lunch en diner!

THE HAPPY CHICKEN, feel good, fast dining!

De liefde voor lekker en gezond eten zit in het bloed van “THE HAPPY CHICKEN” family en zij staan te popelen om deze liefde voor eten met jullie te delen! Dit begint bij het begin, de vraag; Waar komt het eten eigenlijk vandaan? Hier is de zoektocht begonnen naar de inkoop van ingrediënten waarbij zij vinden dat juist lekker & gezond eten niet duur hoeft te zijn. Met deze gedachte hebben zij het concept ‘THE HAPPY CHICKEN’ ontwikkeld; een feel good, fast dining restaurant, allemaal op basis van hun hoofdingrediënt KIP. Denk aan diverse vers bereide Happy Chicken Burgers, heerlijke healthy salads met lokale groenten, duurzame ‘Kipster’ eitjes, Happy Brioche broodjes, kindermenu’s en nog veel meer lekkers.

Waarom “THE HAPPY CHICKEN”?

Bij THE HAPPY CHICKEN werken ze uitsluitend met graan gevoerde vrije uitloopkippen van Betsy’s Kip en duurzame eieren van Kipster, die altijd vers bereid worden. De kippen zijn niet behandeld met kleurstoffen, conserveringsmiddelen of antibiotica. Naast de kip- en eierproducten maken zij zoveel mogelijk gebruik van groente, fruit & kruiden van lokale boerderijen en leveranciers. THE HAPPY CHICKEN staat voor zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en creaties om je vingers bij af te likken. “THE HAPPY CHICKEN” wil maatschappelijk verantwoord ondernemen met een heldere visie; gezond – duurzaam – smaakvol – gezellig – betrouwbaar – eerlijk – lokaal. Dit alles gecombineerd met wereldse inspiratie.

TIP: Maak er een uitje van!

Combineer een bezoek aan Legoland, Sea Life of Sir Winston Fun & Games met een bezoek aan “THE HAPPY CHICKEN”. Uiteraard is er een speciaal Happy Chicken Kids Meal voor de allerkleinsten! Laat ons weten wie je graag meeneemt naar THE HAPPY CHICKEN en maak kans op een diner voor twee!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met THE HAPPY CHICKEN.

Delen