100%NL Magazine Therme
Delen

GESLOTEN: de nieuwe Therme Extra Dry of Therme Sensitive Anti-Transpirant!

Deze winactie is gesloten.

Therme breidt de Anti-Transpirant lijnen Extra Dry, gericht op extra bescherming en Sensitive, speciaal voor de gevoelige huid uit met twee nieuwe producten. De Therme Extra Dry 96H Anti-Transpirant met de serene geur van Zen White Lotus en de Sensitive 48H Anti-Transpirant voor de gevoelige huid. Welke van deze twee kies jij?

Therme Specialty Anti-Transpiranten

De Anti-Transpirant collectie van Therme geeft peace of mind door doeltreffende bescherming de hele dag lang, tegen geur en transpirantie – zelfs overmatige. De collectie is nu uitgebreid met een Therme Sensitive 48H Anti-Transpirant en een Extra Dry 96H Anti-Transpirant met een handige nieuwe draaidop.

Therme Sensitive Anti-Transpirant

Deze anti-transpirant biedt je maar liefst 48 uur lang betrouwbare bescherming tegen zweet en geurtjes. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, zorgt Therme Sensitive ervoor dat je je de hele dag fris en zelfverzekerd voelt, zonder irritaties. Of je nu de voorkeur geeft aan een cream, roll-on, spray of stick, Therme Sensitive heeft het allemaal!

100%NL Magazine Therme

Therme Extra Dry Anti-Transpirant

Deze Extra Dry anti-transpirant biedt maar liefst 96 uur bescherming tegen zweet en geurtjes, zodat je je dag en nacht lekker schoon en fris voelt. Therme Extra Dry is niet alleen effectief, maar brengt ook een serene geur van Therme Zen White Lotus met zich mee, die je zintuigen kalmeert en ontspanning biedt.

100%NL Magazine Therme Extra Dry

De sprays bevatten 0% alcohol en geven een zachte fijne verneveling. Beide producten zijn dermatologisch goedgekeurd. Ze zijn verkrijgbaar in handig meeneemformaat, met nieuwe draaidop.

Therme: Wellness at home

Therme wellness at home laat je thuis genieten van persoonlijke wellnessmomenten, rijke geurbelevingen en toegankelijke luxe. In de wervelstorm van ons dagelijks leven is tijd voor jezelf ontzettend waardevol. De producten van Therme faciliteren waardevolle rust en wellnessmomenten in je eigen huis. Trakteer jezelf met de producten van Therme op betaalbare premium producten en luxe momenten. Therme heeft een uitgebreid assortiment met geurcollecties voor een compleet wellnessritueel in één geur. Ontdek Therme op Therme.nl.

WIN!

Ben je benieuwd naar de 2 nieuwe producten, doe dan mee met de winactie! Geef aan naar welke variant je voorkeur uitgaat en misschien krijg jij deze dan wel thuisgestuurd.  Welke kies jij, de Therme Extra Dry  96H Anti-Transpirant of de Therme Sensitive 48H Anti-Transpirant?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Therme

Delen