GESLOTEN: XXL Toybox van Babybirthbox ter waarde van €265,-
Delen

GESLOTEN: XXL Toybox van Babybirthbox ter waarde van €265,-

Wil je deze gepersonaliseerde XXL speelgoedbox winnen? Doe dan snel mee!

Babybirthbox

Kinderen verzamelen spullen. Heel veel spullen! Van dierbare “keepsakes” waar je als mama geen afstand van kunt doen tot bergen speelgoed waar je vooral niet de hele dag tegenaan wil kijken. Twee jaar geleden bracht Laura Mahespalsingh dit op het idee om stijlvolle, gepersonaliseerde opbergboxen te maken die óók nog eens in het interieur passen. Wel zo fijn voor papa en mama! Ook hebben veel bekende papa’s en mama’s uit binnen- en buitenland hun weg naar het bedrijf gevonden. Zoals Laura Ponticorvo, Danny Froger, Famke Louise en Jason Derulo.

Gepersonaliseerde Toybox

Dankzij het tijdloze, strakke design en de ruime keuze aan kleuren, soorten letters en verschillende formaten is het mogelijk om voor elk huishouden een perfecte box te ontwerpen. Hierdoor is de box uitgegroeid tot een échte wannahave voor alle mama’s en is het een perfect kraam- of verjaardagscadeau dat ook vaak gegeven wordt door vriendengroepen en collega’s  Deze speelgoedkist is van ideaal formaat om heel veel speelgoed in één kist kwijt te kunnen. Dankzij de vele mogelijkheden is de kist volledig naar wens te personaliseren zodat hij perfect past in elk interieur. Mooi als meubelstuk in de woonkamer maar ook fantastisch aan het voeteneind van een kinderbed of in een babykamer!

WIN!

Wil jij kans maken op deze te gekke speelgoedbox? Doe dan snel mee aan onze Instagram winactie. Wat moet je doen om te winnen?

  • De Instagram post te liken en opslaan.
  • Minimaal twee personen taggen en erbij vermelden waarom je dit wilt winnen.
  • @100pmagazine en @babybirthbox te volgen (wordt gecontroleerd).
  • * Delen in je verhaal is een extra deelname.

 

 

Delen