100%NL Magazine TS Products win
Delen

GESLOTEN: een wellnessdag in het splinternieuwe TS Health Experience Centre

Deze winactie is gesloten.

Voor het nieuwe TS Health Experience Centre zijn wij op zoek naar 8 duo's die een dagdeel daar willen gaan genieten van de verschillende, rustgevende behandelingen.

TS Health Experience Centre in Garderen

De naam verklapt het al een beetje, het TS Health Experience Centre in Garderen is onderdeel van TS Health Products. TS Health Products streeft naar een gelukkig en gezond Nederland voor zowel mens als dier.

Wat te doen?

Wanneer jij opzoek bent naar wat ondersteuning in een gezond en gelukkig leven, is een dagje TS Health Experience een zeer goed idee. Je komt in een prachtige, luxe villa terecht waar verschillende activiteiten gepland worden. Je kunt er cursussen volgen, maar ook workshops, treatments en events op locatie. Perfect om een dagje helemaal tot jezelf te komen. Of je nou al volop bezig bent een gezond en gelukkig leven te leiden, of daar nu juist mee wil beginnen maakt niet uit. Iedereen ontvangt een warm welkom. Ben jij al benieuwd geworden naar de cursussen die in de agenda staan? Breng dan alvast een bezoekje aan de website www.tshealthexperiencecentre.nl. Ook kun je hier alvast terecht voor verschillende recepten, workouts en inspiratie.

Activiteiten

Benieuwd geworden naar wat er precies te doen is? Het wordt vooral inspirerend en daarbij moet je denken aan activiteiten op het gebied van voeding, Mindfulness, yoga, Ayurveda (traditionele geneeswijze) en ontspanning. Ook kun je bij TS Health Experience terecht voor orthomoleculaire consulten (helpt je gezondheid te herstellen of op peil te houden, Celzout consulten (helpt je herstellen van lichaamseigen cellen) of Bach consulten (helpt je lekkerder in je vel te zitten). Wat voor hun belangrijk is, is dat het een beleving wordt.

Testers gezocht!

Lijkt het jou heerlijk om met een vriend of vriendin een dagdeel helemaal tot rust te komen in het TS Health Experience Centre? Geef je dan snel op! Want in samenwerking met TS Products mogen wij maar liefst 8 koppels heel erg blij gaan maken.

De gelukkige winnaars worden van harte welkom geheten in Garderen op 28 juli 2022.

Wat staat je dan te wachten?

  • Een inspirerende presentatie
  • Mini consult Bach
  • Mini consult Celzouten
  • Mini massage
  • Mini magnesium voetenbad
  • en dat alles onder het genot van koffie, thee en een gezonde lunch

Aan het einde van de experience wordt je gevraagd om een evaluatie formulier in te vullen en om een review te plaatsen op social media. Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis! Je krijgt een goed gevulde goodiebag en een kortingcoupon om in te leveren voor je volgende behandeling in het Experience Centre.

Heb jij je al opgegeven? 😉

Benieuwd naar wat foto’s van TS Health Experience? Je ziet ze hieronder.

.        

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TS Products

Delen