100%NL Magazine Maza
Delen

WINACTIE GESLOTEN: een romantisch etentje voor 2 personen bij Maza in Amstelveen!

Maak nu kans op een overheerlijk romantisch etentje voor 2 personen bij Maza in Amstelveen!

Vier de Valentijnsmaand!

Liefde gaat door de maag en daarom geeft Maza ter ere van Valentijnsdag een heerlijk etentje voor twee personen weg in haar winkel in Amstelveen. De perfecte manier om je geliefde te verrassen, bij te kletsen met een vriend of vriendin of met iemand anders waarmee je wat quality time wilt.

Maza

Wist je dat alle producten van Maza ‘gewoon’ in Zaandam worden gemaakt? Zowel alle soorten Hoemoes als alle groentenspreads en de falafel. Smaken van ver, uit een keuken van heel dichtbij! In de winkels van Maza in Amstelveen en in de Foodhallen Amsterdam kun je genieten van Mezzes, wraps en andere gerechten met Hoemoes, Muhammara, Baba Anoesch en falafel. Het verse falafeldeeg wordt in de winkels à la minute gebakken tot falafel, wat vervolgens bij jouw Mezze geserveerd wordt. Verser krijg je het niet!

WIN!

Kans maken op zo’n heerlijke Mezze voor twee personen in Maza Amstelveen? Vul dan hieronder het winformulier in en wie weet maken we jou en je Valentijn binnenkort blij!

Niet gewonnen, woon je niet in de buurt van Amstelveen of blijf je gewoon liever thuis? Verras jouw Valentijn dan met een heerlijk zelfgemaakt gerecht. Op www.maza.nl en via Instagram en Facebook @masmasmaza vindt je meer dan 350 recepten, van ontbijt en lunch tot snack en diner.

Bron en Beeld: Instagram

Delen