100%NL Magazine Van de Radar
Delen

GESLOTEN: actuele thriller ‘Van de radar’ van schrijver Frank van Zwol!

Deze winactie is gesloten.

Niets spannender dan de thrillers van Frank van Zwol. Zijn Tom Brandt-serie waarin oud-marinier en natuurfotograaf Tom Brandt elk boek stuit op een mysterie heeft nu ook een derde deel. Na Schokgolf en Niemandsland brengt hij nu ook Van de radar uit. Een thriller gebaseerd op de verdwijning van Nederlandse cyberexpert Arjan Kamphuis.

Twee jaar geleden stond de verdwijning van cyberexpert Arjan Kamphuis op alle voorpagina’s. Tijdens een vakantie in Noorwegen verdween hij van de radar en is sindsdien niet terug gevonden. Heeft hij een kano-ongeluk gehad, is hij opgepakt door de geheime dienst of leeft hij een teruggetrokken bestaan in Griekenland? Tot op de dag van vandaag weet niemand wat er met hem is gebeurd.

Frank van Zwol besluit een van zijn thrillers te baseren op het verhaal van Arjan. Zelf is de schrijver ook verscheidene keren in Noorwegen geweest en is hij bekend met de onherbergzame gebieden.

Wanneer een Nederlandse hacker in het koude Bodø in Noorwegen verdwijnt, gaat oud-marinier en National Geographic-fotograaf Tom Brandt op onderzoek uit. Hij is nog niet geland of hij komt al in aanraking met de Amerikaanse NSA én de lokale politie. Toms aanwezigheid is duidelijk niet gewenst in Bodø… maar dat heeft hem nog nooit tegengehouden. Gaandeweg wordt er steeds meer duidelijk over het verblijf en de verdwijning van de hacker, en dat gaat heel ver. Misschien wel té ver.

Vanaf vandaag is het boek Van de Radar van Frank van Zwol verkrijgbaar in alle (online) boekhandels. Wil jij kans maken op een exemplaar? Laat ons hieronder dan weten waarom je wilt winnen en maak kans op een exemplaar!

Delen