100%NL Magazine winactie Prospan Droomparken
Delen

GESLOTEN: Een sprookjesachtig verblijf in een Tiny House!

Deze winactie is gesloten.

Nog nooit waren Tiny Houses in de natuur zo populair als nu. Eventjes ontspannen in een prachtig, knus huisje, weg van de alledaagse sleur...wie wil dat nu niet. Maak nu kans op een sprookjesachtig verblijf in een Tiny House!

Tiny House in de Hollandse Maasduinen

In het prachtige Noord-Limburg vind je Droompark Maasduinen. Limburg voelt met zijn heuvels aan als Frankrijk, bedenk daar een zonnetje bij en je waant je echt in het buitenland. Met deze te gekke winactie maak jij kans op een heel weekend lang genieten in een Tiny House in Droompark Maasduinen, voor twee personen. Wat moet je doen om kans te maken? Dat lees je hieronder. 😉

Prospan® hoestsiroop

Prospan® hoestsiroop is effectief bij elke hoest. De siroop is natuurlijk, niet chemisch en is te verkrijgen bij de drogisterij en apotheek. Vraag uw lokale Kruidvat naar advies. Benieuwd hoe anderen deze hoestsiroop beoordelen? Dat lees je hier. 

Speel het memory spel en maak kans!

En dan nu: hoe maak je kans op deze te gekke prijs? De opdracht is simpel. speel het memory spel en maak kans! Vind alle kenmerken van de effectieve hoestsiroop. Heb je ze alle zes gevonden? Dan speel je automatisch mee en maak je kans op een heerlijk weekendje weg voor 2 personen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Salveo Pharma

Delen