GESLOTEN: Maak elke dag kans op een beestachtige verrassing van Pets Place!
Delen

GESLOTEN: Maak elke dag kans op een beestachtige verrassing van Pets Place!

Deze winactie is gesloten.

De feestmaand is begonnen en Pets Place viert het groots dit jaar. Van 1 december tot en met 24 december maak je namelijk elke dag kans op een beestachtige kerstverrassing!

Voor de beste dierenproducten ben je natuurlijk bij Pets Place aan het juiste adres. Voor elk huisdier hebben ze een ruim assortiment aan de leukste speeltjes, accessoires, voeding en nog veel meer. Bij Pets Place is er niets belangrijker dan jouw huisdier en daarom geven ze deze maand fantastische cadeaus weg speciaal voor jouw hond, kat, knaagdier, paard of ander dier!

Denk aan een smulverrassing voor je kater, een wellness pakket voor je hond of een nieuw aquarium voor bluppie! De prijzen vliegen om je oren en jij kunt elke dag meedoen voor je harige vriend. Via de website van Pets Place doe je heel gemakkelijk mee met de winactie en maak je elke dag kans op een leuke verrassing.

Deel jouw kerstfoto en help een baasje in nood

Niets leuker dan een kerstfoto van je huisdier! En door het te delen met #vrolijkkerstbeest op social media maak je er ook nog andere mensen blij mee! Pets Place doneert namelijk één kilo hondenvoeding én één kilo kattenvoeding aan de dierenvoedselbank. Ook maak je tegelijkertijd kans op een beestachtig kerstpakket speciaal voor jouw eigen kerstbeest.

Heeft jouw hond een eigen kersttrui, zit jouw kat nog weer eens in de kerstboom of speelt jouw konijn met een kerstbal? Maak er een foto van, deel het op social media met #vrolijkkerstbeest en help een baasje in nood. Bekijk alvast de leukste inzendingen met #vrolijkkerstbeest op deze pagina!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place.

Delen