GESLOTEN: kaarten voor de geweldige voorstelling van Henk Poort
Delen

GESLOTEN: kaarten voor de geweldige voorstelling van Henk Poort

Deze winactie is gesloten.

Tijd voor een nieuwe uitdaging! Henk Poort start een voorstelling met zijn eigen 17-koppige Big Band. Hij zingt het mooiste materiaal uit het American Songbook, van swing tot mooie luisterliedjes en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Henk Poort

Henk Poort is een fenomeen in ons land; een alleskunner met een enorme staat van dienst. Bekend van zijn rollen in diverse musicals, concerten en van TV. Begonnen als operazanger maakte hij furore in binnen- en buitenland, o.a. als een van ‘De 3 Baritons’ en had succes met zijn soloprogramma`s waarbij hij een inkijkje gaf in zijn veelzijdige, muzikale leven. Hij was jurylid in het programma ‘Aria’ en een van de sterren in de ‘Beste Zangers’ waarin hij een duet zong met Floor Jansen, ‘Phantom of the Opera’.

Welke muziek kan je verwachten?

Henk brengt een grote variatie aan songs, bekende American Standards en hits, van swing tot mooie luisterliedjes. Van The Rat Pack tot aan Stevie Wonder en Lionel Richie. Dit gevarieerde programma is samengesteld door American Songbook kenner Cor Franc die al tientallen bijzondere en succesvolle concerten en theaterproducties in dit genre heeft gebracht in de afgelopen decennia. Henk Poort zingt het mooiste materiaal uit het American Songbook, en … er mag gedanst worden, heerlijk los gaan als men dat wenst. Het beloven een paar heerlijke uurtjes te worden, even alles vergeten en genieten!

Hoe kan ik kaarten winnen?

Henk Poort staat dus op 2 april om 20:15 uur in De Purmaryn in Purmerend. Het is de laatste voorstelling van de tournee en wij mogen 2 vrijkaarten weggeven!

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie en maak kans!

Delen