GESLOTEN! WIN: Vier de vriendschap met een Maza Mezze voor 2!
Delen

GESLOTEN! WIN: Vier de vriendschap met een Maza Mezze voor 2!

 Het is vandaag Internationale Dag van de Vriendschap. Tijd om jouw beste vriend of vriendin in het zonnetje te zetten en de vriendschap te vieren! Hoe kan dat beter dan met een Mezze voor 2?

Mezze begint met Maza

Mezze is een tafel vol heerlijke, kleine hapjes. Officieel is het een voorgerecht, maar waarom zou je het alleen eten? Samen is veel gezelliger! Je maakt het zo groot of zo klein als jij wilt, afhankelijk van met hoeveel mensen je bent en of je het als borrelhapje, voorgerecht of als maaltijd eet. Met de verschillende soorten Hoemoes en spreads van Maza heb je in een handomdraai een lekkere Mezze neergezet.

Zo maak je jouw Mezze

Bij een Mezze serveer je falafel en pitabrood of flatbread om de Hoemoes en spreads makkelijk mee op te scheppen. Maak de Mezze af met gesneden komkommer, tomaat, wortel, paprika en gegrilde groenten zoals aubergine en courgette. Wat verse kruiden en granaatappelpitjes erover en je Mezze is klaar! Wil je nog meer inspiratie voor jouw Mezze? Kijk dan eens op www.maza.nl/recepten of check de Instagram– en Facebookpagina van Maza. Langs komen in een van de Maza winkels (in Amstelveen en in de Foodhallen in Amsterdam) kan natuurlijk ook!

WIN een Mezze voor 2 in de Maza winkel in Amstelveen

Om de Dag van de Vriendschap te vieren geeft Maza een Mezze voor 2 personen weg, die jullie gezellig kunnen komen opeten in de winkel in Amstelveen. Een goede gelegenheid om bij te kletsen en te genieten van verschillende soorten Hoemoes en falafel van Maza. Kans maken op een gratis Mezze voor 2? Vul onderstaand actieformulier in en wie weet nodigen we je binnenkort uit in Amstelveen.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Maza

Delen