WINACTIE GESLOTEN: Waarom je déze week je nieuwe jeans zou moeten scoren! + WINACTIE
Delen

WINACTIE GESLOTEN: Waarom je déze week je nieuwe jeans zou moeten scoren! + WINACTIE

Je shopt de meest trendy modellen zoals de flared pants, dad fit, wide fit en nog veel meer met hoge kortingen.

Modeliefhebber

Jeans raken nooit uit de mode. Ze domineren het Nederlandse straatbeeld al jaren. Evenals Jeans Centre, dé denim specialist van het land. Het merk voorziet modeliefhebbers al meer dan 45 jaar van de perfecte denim fit. Met ruim 90 winkels en talloze designs is Jeans Centre het jeans walhalla van Nederland. Jouw key piece? Die hangt gegarandeerd in een van de Jeans Centre winkels. Reden genoeg om een bezoekje te brengen aan de (online) store tijdens de Denim Market: de grootste campagne van het modemerk.

De Denim Market

De Denim Market is de grootste en bekendste campagne van Jeans Centre en bestaat niet voor niets al ruim 10 jaar. De kans is groot dat je bekend bent met de deal op de (merk)jeans: twee jeans voor €110. Sterker nog, trouwe Jeans Centre klanten – ook wel JC Friends genoemd – wachten op de Denim Market die in het voor- en najaar plaatsvindt. Maar, als denim specialist heeft Jeans Centre natuurlijk meer in store dan denim key pieces. Van shirts tot sweaters en accessoires. Met de scherpe kortingen, kun je jouw hele garderobe upgraden tijdens de Denim Market.

Voorjaar 2023

Waar andere modemerken van Nederlandse bodem zich laten inspireren door internationale trends en invloeden, richt Jeans Centre zich op de Dutch heritage. Denk je aan Nederland, dan denk je aan polders, brede zandstranden, duinen, graslanden, bossen, wateren en bloemenvelden. Zo zijn tulpen, de bekendste bloemen in Nederland, razend populair in het voorjaar. Om die reden is het thema van de Denim Market in het voorjaar van 2023 in een fleurig jasje gestoken. Aanschouw hoe felrode en knalgele tulpen een mooi contrast vormen met denim en scoor jouw favoriete jeans modellen tijdens de Denim Market.

Bekijk de deals op www.jeanscentre.nl of in een van de 90 Jeans Centre winkels door heel Nederland.

Win!

Wil je zeker zijn dat je de mooiste jeans bemachtigd? Doe dan snel mee met deze winactie en maak kans op een Jeans Centre tegoedbon t.w.v. €200!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jeans Centre

Delen