100%NL Magazine Kidspop
Delen

GESLOTEN: Een exclusief KidsPop-pakket tijdens een Meet & Greet met Monique Smit

Heb jij al gehoord over de KidsPop theatertour van Monique Smit? Goed nieuws, want wanneer jij deze show bezoekt met je kind, maak je kans op een exclusief KidsPop-pakket, uitgereikt door Monique tijdens een Meet & Greet na de show!

Kindermuziek

De kindermuziek van Monique Smit is niet meer uit de kinderen hun hoofd te krijgen en velen jongeren beginnen gelijk te dansen en zingen wanneer zij liedjes als ‘Aardappels met chocola’ en ‘Handjes’ horen. Hartstikke logisch natuurlijk, want het zijn vrolijke, positieve nummers, die bij iedereen een lach op z’n gezicht tovert. Om het over de gekleurde, schattige animaties in de clips nog maar niet te hebben..

KidsPop

Monique bracht eerder de albums ‘2 Kleine Kleutertjes’ en ‘KleuterPop’ uit en dat was één groot succes. Om die reden heeft zij besloten dit allemaal samen te smelten tot hét muzikale kinderfeest: KidsPop. Om het allemaal nog wat leuker te maken, heeft Monique besloten om de aankomende maanden een theatertour te doen, onder de naam ‘KidsPop – één groot feest’.

De theatertour, die voor kinderen van 2 tot 8 jaar is, zal vanaf september te bewonderen zijn en Monique zal er hoe dan ook een groot succes van maken, waarbij de vaders en moeders, ooms en tantes en opa’s en oma’s ook mee zullen dansen. Tijdens de show worden de grootste hits en leukste liedjes uit het kinderrepertoire gezongen, maar er zijn voor deze theaterreeks ook wat nieuwe, aanstekelijke nummers geschreven. De tour draait enkel en alleen om thema’s die van het leven een feestje maken. Denk aan vakantie, verjaardag, familie en sport. Van het begin tot het eind een zaal vol met lachebekkies dus.

WIN!

Bezoek jij binnenkort een van de Monique’s KidsPop theatershows? Dan maak je kans op een exclusief KidsPop-pakket met daarin een gesigneerd boek + cd, officiële KidsPop-ballonnen, een KidsPop-kids truckercap en KidsPop-stickers, overhandigd door Monique tijdens een Meet & Greet na afloop van de theatershow!

Doe mee met onze winactie en laat ons hieronder weten voor welke locatie jij kaarten hebt voor de Monique’s KidsPop theatershow!

Heb jij nog geen kaartjes, maar wil jij hier zeker bij zijn? Bestel dan hier dan je tickets om er zeker van te zijn dat jij en je kinderen een plekje in de zaal hebben.

 

Bron en Beeld: In samenwerking met Monique Smit

Delen