GESLOTEN: Kraak de Koffer: Welk gegarandeerd bedrag zit er in jouw koffer?
Delen

GESLOTEN: Kraak de Koffer: Welk gegarandeerd bedrag zit er in jouw koffer?

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op maximaal € 50.000,-? Speel GRATIS mee met de Postcode Loterij, kraak je koffer en zie direct welk bedrag je gegarandeerd ontvangt. Bovendien maak je wekelijks ook kans op bedragen tot wel € 5 miljoen!

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Het programma Postcode Loterij Miljoenenjacht met presentatrice Linda de Mol is al jaren te zien op de Nederlandse televisie. Per show zijn er vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken aanwezig in de studio. Eén van hen speelt in de finale het Gouden Koffer Spel en maakt kans op een bedrag tot wel vijf miljoen! Maar er zijn meer prijzen te winnen, zo maak je als kandidaat in de studio kans op een auto, een reis en vele andere prijzen.

Is de kans om in de zaal te zitten aan jou voorbijgegaan? Geen zorgen! Ook thuis maak jij op verschillende manieren kans om prijzen te winnen. Zo belt Winston Gerschtanowitz op zondagavond live bij een deelnemer van de Postcode Loterij aan om diegene te verrassen met hetzelfde bedrag dat door de finalist in de studio is gewonnen. Ook wordt dit bedrag verdeeld onder alle deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met dezelfde postcode.

Kraak de koffer

Miljoenenjacht heeft dit jaar iets nieuws: Kraak de koffer. Deelname aan het spel is simpel. Vul je postcode in, speel gratis mee met de Postcode Loterij en zie direct welk gegarandeerd bedrag je ontvangt. Dit is sowieso € 15,-, maar kan oplopen tot wel € 50.000,-! Hoe mooi is het dat je een gegarandeerd bedrag ontvangt en wekelijks gratis kans maakt op bedragen tot wel € 5 miljoen?

Wil jij weten welk bedrag er in jouw koffer zit? Speel GRATIS mee en zie binnen één minuut welk gegarandeerd bedrag je ontvangt.

Bron en Beeld: In samenwerking met Nationale Postcode Loterij

Delen