100%NL Magazine Verbunt
Delen

GESLOTEN: Een wijncursus inclusief een wijnpakket!

Deze winactie is gesloten.

De 40e verjaardag van Wijnkring wordt groots gevierd, met ook nog eens kans op een te gekke prijs! Word jij binnenkort de winnaar van een wijncursus inclusief een wijnpakket?

Wijnkring bestaat 40 jaar

Dit jaar bestaat Wijnkring 40 jaar! En wie jarig is, trakteert! Om het jubileum te vieren heeft Wijnkring de mooiste aanbiedingen én een extra samenwerking met De Grote Hamersma.

Wil jij kans maken op één van de 40 De Grote Hamersma wijncursussen inclusief wijnpakket? Lees dan snel verder!

Harold Hamersma

Harold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip.

Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken.

WIN!

Koop jij nu voor €40 aan wijn uit het huidige Wijnkring magazine dan ontvang je een unieke code waarmee je kans maakt op één van de 40 De Grote Hamersma wijncursussen, inclusief wijnpakket! t.w.v.€159!

Deze cursus bestaat uit 12 hoofdstukken, telt even zoveel video’s en 120 multiple choice vragen. Ideaal als je je dorst naar informatie wil lessen, die wand aan wijnen in de supermarkt niet meer als the wall of shame wilt ervaren en niet meer van de kaart wil raken van een wijnkaart. Of gewoon, als je eenvoudigweg wat meer te weten wil komen over wijn, de mooiste drank ter wereld.

Doe mee!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wijnkring

Delen