100%NL Magazine familie Meiland
Delen

GESLOTEN: de exclusieve feestwijnen van de Familie Meiland!

Deze winactie is gesloten.

We kunnen het dan wel niet de hele familie uitnodigen dit jaar, maar dat betekent niet dat we Kerst niet groots kunnen vieren! Daar is de Familie Meiland het helemaal mee eens en daarom brengen ze speciaal voor de feestdagen twee fantastische wijnen uit. Die jij kunt winnen!

Als we íets kunnen gebruiken deze Kerst, dan is het wel een goed wijntje. De Meilandjes hebben samen met hun vaste wijnmaker twee wijnen toegevoegd aan de La famille Meiland collectie die wat luxer en wat steviger van smaak zijn. Het gaat om een rode en een witte wijn; voor iedereen wat wils dus met Kerst!

In plaats van Chateau Marilleaux, pronkt dit jaar de familieboerderij in Hengelo op het etiket van de heerlijke Merlot en Chardonnay. Via wijnvoordeel.nl bestel je heel gemakkelijk de wijntjes die je speciaal met Kerst kunt serveren óf cadeau kunt geven.

Ook maak je kans om deze twee exclusieve wijnen van de Familie Meiland te winnen voor de feestdagen. Laat ons hieronder weten wie jouw favoriete Meilandje is en maak kans! Dat wordt wijnen, wijnen, wijnen!

Delen